Om mig

Jag är en glad och kreativ lärare som bosatt sig mitt i gnällbältet. Jag är ursprungligen från Storstockholm, men har hamnat här på slätten och trivs bra med det. Jag jobbar på högstadiet, går på Friskis och pysslar med papper. Jag är en mycket social person som gärna lär känna nya människor och är ute i olika sociala sammanhang.


För lite drygt 3 år sedan tyckte jag scrapbooking var fjantigt, det var massor med scrapbooking-utställare på SyFestivalen i Älvsjö och jag gick runt och muttrade över dem. Sedan upptäckte jag scrapbooking-butiken i Kumla, Stellas (numera nedlagd). Sedan dess har en ökande del av min lön gått till papper, dekorationer och verktyg varje månad. Det roligaste med min hobby är att jag kan skapa fina saker som kan glädja fler än bara mig! 

På sistone har jag börjat få beställningar på kort från fler människor, mest arbetskamrater, och jag har upptäckt nöjet i att skapa åt någon annan! Om du har en speciell person som du vill ge ett unikt kort, och du gillar det jag har gjort tidigare, tveka inte att kontakta mig

Tack för att du tar dig tid att läsa. Lämna gärna en kommentar!

Anna