lördag 1 oktober 2011

Samstyre...

Alltså, en av de svåraste sakerna med att göra layouter tycker jag är att komma på en kort, fyndig titel som har något med fotona att göra. Ibland gör jag layouter helt utan titel, ibland blir det något enkelt, som datumet eller vem som fyllde år. Borde kanske gå någon kurs i hur man hittar på titlar. Någon som kan tipsa?

Hur som helst, min syster och hennes man fick en tandemcykel i bröllopspresent. Syster var genast framme och undersökte den. Cykeln var jättefin, vinröd med vita hjärtan och stjärnor, bröllopets datum och deras namn. Den var också pyntad med girlanger med dumlekolor och vackra blommor. Det märktes att det var några ur systers pysselgäng som gav den!

stellas mara förra helgen var detta mitt bidrag till kitutmaningen. Man skulle använda saker ur kitet, enbart, och minst en stor blomma. Den har jag vikt dubbel och satt i högra hörnet. Det enda man fick lägga till var bokstäver. Jag blev faktiskt nöjd med titeln på den här layouten!
Ha en trevlig lördag! Idag är det förresten World Cardmaking Day, så sätt igång och gör ett kort! Jag bloggar mina kort imorgon!